Hoe werkt TOTO?

Hoe werkt TOTO?

Bij TOTO kun je voetbalwedstrijden voorspellen, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd kun je vaak inzetten op de winnaar, verliezer of op gelijkspel. Naast deze drie wedopties zijn er veel meer wedopties om mee te spelen.

Video: Zo werkt TOTO

Video: Zo werkt TOTO

Spelaanbod

Spelaanbod

Op de homepage hebben we de belangrijkste en bijna te beginnen wedstrijden voor je klaar staan. Het gaat om een breed scala aan teamsporten en individuele sporten. Per duel staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld.

Wil je zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen?

  • klik op de sport of competitie die je wilt bekijken
  • de wedstrijden worden direct weergeven

Spelformulier

Spelformulier

Als je meer dan één wedstrijd in je spelformulier selecteert, krijg je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen.

Wil je de geselecteerde wedstrijden in één weddenschap plaatsen?

  • selecteer ‘Systeem’
  • vul je inleg in bij het bovenste vakje
  • en plaats je weddenschap'

Wil je de wedstrijden single spelen?

  • vul direct het vakje onder de wedstrijd aan met de gewenste inleg

    of
  • scroll verder naar beneden
  • en plaats je weddenschap’

De vakjes waar je een getal hoger dan 1 tussen haakjes ziet staan, bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je 3 wedstrijden selecteert, geeft aan dat je daar een systeemweddenschap kunt plaatsen. Meer weten over systeem wedden? Lees dan verder.

Quoteringen

Quoteringen

Een quotering is een factor die wordt bepaald door de aanbieder van de weddenschap. Deze factor kun je vermenigvuldigen met je inzet om tot je mogelijke winbedrag te komen. De minimum inleg is €0,10 per weddenschap. Uiteraard is een hogere inzet ook mogelijk.

Op zoek naar tips op achtergronden? TOTO biedt statistieken aan die jou kunnen helpen bij het plaatsen van een bet. Bekijk ze hier!

Wat win je?

Wat win je?

Heb je al je voorspellingen van je weddenschap juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag. Je wint je inleg vermenigvuldigd met de quoteringen (winstfactoren) die bij jouw voorspelling horen.

Over prijzen hoger dan €449 wordt door Lotto bv kansspelbelasting ingehouden. Dit bedrag wordt door Lotto bv afgedragen aan de overheid.

In het geval je in meerdere transacties prijzen wint, worden deze prijzen bij elkaar opgeteld en aldus uitgekeerd als één prijs. Is deze prijs hoger dan €449, dan houdt Lotto bv over deze prijs kansspelbelasting in.

Hoe en waar kun je TOTO spelen?

Hoe en waar kun je TOTO spelen?

Je kunt TOTO online en in de winkel spelen.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen

Je kunt alleen meespelen met TOTO als je 18 jaar of ouder bent. Om ervoor te zorgen dat alleen meerderjarigen TOTO spelen, hanteren wij verschillende maatregelen. Die kun je hier vinden.

Bekijk hier ons privacy-statement en het deelnemersreglement.