TOTO Acties

TOTO Acties

Bij TOTO hebben we regelmatig promoties, Free Bets, boosts en winacties voor jou als speler! Je vindt de beschikbare acties en promoties onder ‘ BONUS’ in je account. Klik hier.

Scoor Andy's Hattrick!

Scoor jij Andy’s hattrick? Als jij er in slaagt de drie challenges in de periode van twee weken succesvol af te ronden, dan maak je kans op €10.000 of één van de 100 Free Bets t.w.v. €10! Andy geeft jou de voorzetten op maat, je hoeft ze alleen maar binnen te tikken. Mik je de bal toch naast? Geen probleem! Want elke twee weken start een nieuwe challenge. Koning TOTO daagt je hiermee maar liefst zes keer uit.

Bekijk de challenges

Aanmelden acties?

Wil je je aanmelden voor de e-mail van TOTO, of wil je controleren wat er voor jou ingesteld staat? Log dan in op de app en ga vervolgens naar informatie en klik vervolgens op 'op mijn interesse afgestemde e-mail'. Of log in op TOTO.nl, ga vervolgens naar je profiel (rechtsboven) en onderaan kun je je voorkeuren instellen. Zorg dat 'Acties en promoties per e-mail' aangevinkt staat. Zorg dan dat je hebt aangegeven in je profiel dat je e-mail van TOTO wilt ontvangen.

Free Bets

Bij TOTO zijn regelmatig Free Bets te verdienen, gratis weddenschappen. Maar hoe zit dat nou precies? Wat zijn Free Bets, waar vind je ze terug en hoe kun je ze verzilveren?

Meer over Free Bets
Combi Boost - TOTO

Combi Boost

Met een TOTO Combi Boost kun je tot 20% meer op je weddenschap winnen. TOTO selecteert een combinatie van drie of vier wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgt.

Meer over Combi Boost