TOTO Acties

TOTO Acties

Bij TOTO hebben we regelmatig promoties, Free Bets, boosts en winacties voor jou als speler!

Ook maak je bij TOTO regelmatig kans op mooie prijzen. Als hoofdsponsor van de TOTO KNVB Beker geven we rondom elke bekerronde bijvoorbeeld gratis kaarten weg en als sponsor van Oranje zijn er vaak kaarten voor wedstrijden van het Nederlands Elftal te winnen.

Let op: we hebben regelmatig individuele promoties. Promoties en actiecode's communiceren we veelal via e-mail, en alleen naar degene die zich hiervoor hebben aangemeld. Wil je geen promoties mislopen, zorg dan dat je hebt aangegeven in je profiel dat je e-mail van TOTO wilt ontvangen.

Wil je je aanmelden voor de e-mail van TOTO, of wil je controleren wat er voor jou ingesteld staat? Log dan in op de app en ga vervolgens naar informatie en klik vervolgens op 'op mijn interesse afgestemde e-mail'. Of log in op TOTO.nl, ga vervolgens naar je profiel (rechtsboven) en onderaan kun je je voorkeuren instellen. Zorg dat 'Acties en promoties per e-mail' aangevinkt staat. Zorg dan dat je hebt aangegeven in je profiel dat je e-mail van TOTO wilt ontvangen.

Free Bets

Bij TOTO zijn regelmatig Free Bets te verdienen, gratis weddenschappen. Maar hoe zit dat nou precies? Wat zijn Free Bets, waar vind je ze terug en hoe kun je ze verzilveren?

Meer over Free Bets
Combi Boost - TOTO

Combi Boost

Met een TOTO Combi Boost kun je tot 20% meer op je weddenschap winnen. TOTO selecteert een combinatie van drie of vier wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgt.

Meer over Combi Boost