Klantenservice

 • Gegevens of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Dat kan in je account van TOTO. Log in, ga naar 'profiel' en klik op 'aanpassen' onder jouw gegevens.

 • De Wallet is je digitale portemonnee. Als je geld in je Wallet stort vind je dat hier terug. Al je betaalgegevens van TOTO in één duidelijk overzicht.

 • Bij TOTO kun je voorspellingen doen op sportwedstrijden of -evenementen. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld.

 • Wanneer ontvang ik de uitbetaling? Hoe download ik de app? Wij hebben antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Je vraag
 • Live Chat

  Live Chat

  Indien een collega beschikbaar is

  Live chat

  Onze klantenservice helpt je verder


  We helpen je graag zo goed en snel mogelijk verder. Onze TOTO-spelers kunnen daarom terecht bij een gespecialiseerde medewerker, met de juiste kennis. Speel je met een van onze andere spellen dan kun je een chat starten met de reguliere klantenservice chat.


Of bel met onze klantenservice

Liever een medewerker spreken?

U kunt ons bereiken op 070-550 08 05. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Heeft u een klacht? Neem dan contact op met de klantenservice. Komt u er samen niet uit? Kijk dan wat de Ombudsman voor u kan betekenen.