KSA Logo
14:31
Hoe werkt TOTO Sport?

Bij TOTO kun je voetbalwedstrijden, individuele sportwedstrijden of andere teamsportwedstrijden voorspellen. Per wedstrijd kun je vaak inzetten op de winnaar, de verliezer of op een gelijkspel. Maar er zijn nog veel meer wedopties.

Video: Zo werkt TOTO Sport

Spelaanbod

Op de homepage staan de wedstrijden die het belangrijkste zijn of bijna beginnen. Je hebt hierin keuze uit veel verschillende team- en individuele sporten. Per wedstrijd staat aangegeven welke resultaten je kunt voorspellen.

Wil je zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen?

  1. Klik op de sport of competitie die je wilt bekijken
  2. De wedstrijden worden direct weergeven

Spelformulier

Als je meer dan één wedstrijd in je spelformulier selecteert, krijg je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen.

Wil je de geselecteerde wedstrijden in één weddenschap plaatsen?

  1. Selecteer ‘Systeem’
  2. Vul je inleg in bij het bovenste vakje
  3. Plaats je weddenschap

Wil je de wedstrijden single spelen?
Vul dan direct het vakje onder de wedstrijd in met de gewenste inleg. Je kunt ook verder naar beneden scrollen en jouw weddenschap plaatsen.

Soms zie je een vakje met een getal tussenhaakjes staan. Bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je drie wedstrijden selecteert. Voor deze wedstrijd kun je dan een Systeemweddenschap plaatsen. Meer weten over Systeemwedden? Lees dan verder.

Quoteringen

Een quotering is een factor die wordt bepaald door de aanbieder van de weddenschap. Deze factor kun je vermenigvuldigen met je inzet om tot je mogelijke winbedrag te komen. De minimum inleg is €0,10 per weddenschap. Uiteraard is een hogere inzet ook mogelijk.

Op zoek naar tips op achtergronden? TOTO Extra biedt statistieken aan die jou kunnen helpen bij het plaatsen van een bet. Bekijk ze hier!

Wedopties

Als je voor het eerst meespeelt met TOTO Sport, duizelt het je misschien van alle verschillende wedopties. We leggen je op deze pagina de meest voorkomende mogelijkheden uit.

Wat win je?

Heb je al je voorspellingen van je weddenschap juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag. Je wint je inleg vermenigvuldigd met de quoteringen (winstfactoren) die bij jouw voorspelling horen.

Hoe en waar kun je TOTO spelen?

Je kunt TOTO Sport online spelen via TOTO.nl of via de TOTO-apps (iPhone/Android)

Verantwoord spelen

Je kunt alleen meespelen met TOTO als je 18 jaar of ouder bent. Om ervoor te zorgen dat alleen meerderjarigen TOTO spelen, hanteren wij verschillende maatregelen.

Bekijk hier ons privacy-statement en het deelnemersreglement.