Nieuw bij TOTO?

Nieuw bij TOTO?

Registreer nu

Het spelaanbod

Het spelaanbod

Op de homepage hebben we de belangrijkste en bijna te beginnen wedstrijden voor je klaar staan. Het gaat om een breed scala aan teamsporten en individuele sporten. Per duel staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld.

Wil je zelf het aanbod van wedstrijden samenstellen?

  • klik op de sport of competitie die je wilt bekijken
  • de wedstrijden worden direct weergeven

Het spelformulier

Het spelformulier

Als je meer dan één wedstrijd in je spelformulier selecteert, krijg je meerdere mogelijkheden om je inzet te plaatsen.

Wil je de geselecteerde wedstrijden in één weddenschap plaatsen?

  • selecteer ‘Systeem’
  • vul je inleg in bij het bovenste vakje
  • en plaats je weddenschap'

Wil je de wedstrijden single spelen?

  • vul direct het vakje onder de wedstrijd aan met de gewenste inleg

    of
  • scroll verder naar beneden
  • en plaats je weddenschap’

De vakjes waar je een getal hoger dan 1 tussen haakjes ziet staan, bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je 3 wedstrijden selecteert, geeft aan dat je daar een systeemweddenschap kunt plaatsen. Meer weten over systeem wedden? Lees dan verder.

Quoteringen

Quoteringen

Een quotering is een factor die wordt bepaald door de aanbieder van de weddenschap. Deze factor kun je vermenigvuldigen met je inzet om tot je mogelijke winbedrag te komen. Wil jij meer weten over quoteringen? Klik dan hier.

Inleg

Inleg

De minimum inleg is €0.10 per weddenschap. Uiteraard is een hogere inzet ook mogelijk. Wil je weten wat de speellimieten precies zijn? Klik dan hier.

Wat win je?

Wat win je?

Heb je al je voorspellingen van je weddenschap juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag. Je wint je inleg vermenigvuldigd met de quoteringen (winstfactoren) die bij jouw voorspelling horen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

TOTO biedt voorbeschouwingen, voorspellingen en statistieken aan die kunnen jou wellicht helpen bij het plaatsen van een sportweddenschap. Bekijk ze hier op TOTO Extra!

Wedstrijd afgelast of gestaakt

Wedstrijd afgelast of gestaakt

Wanneer een wedstrijd uitgesteld of, voor aanvang, afgelast wordt en niet binnen twee dagen ingehaald, worden de quoteringen van de betreffende wedstrijd op 1,00 gezet. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt, nadat deze is begonnen, en niet binnen 2 dagen reglementair wordt uitgespeeld, worden de quoteringen van alle wedopties op 1,00 gezet tenzij het resultaat van één of meerdere wedopties op het moment van staken al bereikt is.Wanneer een wedstrijd uitgesteld of, voor aanvang, afgelast wordt en niet binnen twee dagen ingehaald, worden de quoteringen van de betreffende wedstrijd op 1,00 gezet. Wanneer een wedstrijd wordt gestaakt, nadat deze is begonnen, en niet binnen 2 dagen reglementair wordt uitgespeeld, worden de quoteringen van alle wedopties op 1,00 gezet tenzij het resultaat van één of meerdere wedopties op het moment van staken al bereikt is. Lees hier meer over afgelast of gestaakte wedstrijden.

Kansspelbelasting

Kansspelbelasting

Lotto bv (waar TOTO onder valt) is wettelijk verplicht om 30,1% kansspelbelasting in te houden over prijzen hoger dan €449. Dit bedrag wordt door Lotto bv afgedragen aan de overheid.

In het geval je met dezelfde weddenschap in meerdere transacties prijzen wint, worden deze prijzen bij elkaar opgeteld en aldus uitgekeerd als één prijs. Is de totale prijs hoger dan €449, dan is Lotto bv wettelijk verplicht om over deze prijs 30,1% kansspelbelasting in te houden.

Ben jij benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk ze hier!

Hoe en waar kun je TOTO spelen?

Hoe en waar kun je TOTO spelen?

Je kunt TOTO online en in de winkel spelen.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen

Je kunt alleen meespelen met TOTO als je 18 jaar of ouder bent. Om ervoor te zorgen dat alleen meerderjarigen TOTO spelen, hanteren wij verschillende maatregelen. Die kun je hier vinden.

Bekijk hier ons privacy-statement en het deelnemersreglement.

Maak hier een account aan.

Benieuwd naar voorbeschouwingen, wedtips en meer? Klik dan hier.