Gratis Weddenschap

Gratis Weddenschap

Bij TOTO zijn regelmatig Gratis Weddenschappen te verdienen. Maar hoe zit dat nou precies? Wat zijn Gratis Weddenschappen, waar vind je ze terug en hoe kun je ze verzilveren? Lees hier de uitleg over hoe jij jouw TOTO Gratis Weddenschap kan inzetten!

Let op: je kunt alleen van een Gratis Weddenschap gebruik maken als je 24 jaar of ouder bent.

Wat is een Gratis Weddenschap en hoe werkt dit?

Wat is een Gratis Weddenschap en hoe werkt dit?

Een Gratis Weddenschap is cadeau van TOTO. Je speelt dus mee zonder te betalen. Wat je wint, minus de waarde van de Gratis Weddenschap, is voor jou.

Voorbeeld: je zet een Gratis Weddenschap van €5 in op een weddenschap met quotering 3.00. Als je wint, ontvang je €5*3.00 = €15 min de Gratis Weddenschap waarde van €5 = €10.

Wil je de Gratis Weddenschap niet inzetten? Geen probleem, zodra deze verlopen is (meestal na een week), kun je hem niet meer inzetten.

Waar kan ik de Gratis Weddenschap vinden?

Waar kan ik de Gratis Weddenschap vinden?

Als er een Gratis Weddenschap voor jou beschikbaar is, dan kun je die, mits ingelogd, terugvinden in je spelformulier, in de balk direct onder het veld waar je je inleg invult. Als er geen Gratis Weddenschap beschikbaar is, is hier ook niets over terug te vinden.

Free Bet - TOTO

Hoe kan ik de Gratis Weddenschap inzetten?

Hoe kan ik de Gratis Weddenschap inzetten?

Meespelen met een beschikbare Gratis Weddenschap is heel gemakkelijk:

  • Klap het overzicht met de beschikbare Gratis Weddenschappen in je spelformulier open
  • Kies je Gratis Weddenschap en plaats je weddenschap. Je hoeft hier geen inleg voor je weddenschap te kiezen. Hij pakt automatisch de waarde van je Gratis Weddenschap
  • Je weddenschap is nu geplaatst

Let op: de waarde van je Gratis Weddenschap wordt eerst aan je saldo toegevoegd als ‘TOTO bonus’. Zodra je de weddenschap plaatst, zie je in de ‘plaats weddenschap’ button de waarde van je Gratis Weddenschap staan. Deze wordt na het plaatsen van je ‘TOTO bonus’ afgehaald. Het lijkt misschien alsof het van je eigen geld af gaat, maar dat is dus niet het geval.

Wat kan ik winnen?

Wat kan ik winnen?

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de quotering X de waarde van de Gratis Weddenschap min de waarde van de Gratis Weddenschap uitgekeerd op je account. Bij een Gratis Weddenschap betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

TOTO Bonus

Waarom lijkt het alsof een Gratis Weddenschap van mijn saldo af gaat?

Waarom lijkt het alsof een Gratis Weddenschap van mijn saldo af gaat?

Het lijkt misschien dat een Gratis Weddenschap van je saldo af gaat, maar dat is niet zo. Hoe het dan wel zo lijkt? De waarde van beschikbare Gratis Weddenschappen wordt als TOTO bonus toegevoegd aan je wallet. Je kunt dit zien als je je wallet openklapt. Je hebt dus tijdelijk meer speelgeld in je wallet. Zodra je de Gratis Weddenschap inzet, gaat dit weer van je ‘TOTO bonus’ af. Na het inzetten is je totale walletsaldo (hetgeen je bovenin je scherm ziet) dus lager geworden. Maar dit komt dus niet doordat je eigen geld is ingezet.

Gratis Weddenschap & geannuleerde weddenschap

Gratis Weddenschap & geannuleerde weddenschap

Als je Gratis Weddenschap op de een of andere manier wordt geannuleerd, bijvoorbeeld door een opgave bij tennis, dan wordt de quotering op 1 gezet. Bij een Gratis weddenschap betekent dit dat de uitkering € 0 is. Je ontvangt in dit geval een nieuwe Gratis Weddenschap met dezelfde waarde, de volgende dag.

Heb je de Gratis Weddenschap gecombineerd met andere evenementen die wel plaats vinden, dan blijft je weddenschap staan met een lager mogelijk winbedrag.

Combinatie met andere promoties

Combinatie met andere promoties

Gratis Weddenschappen werken in de meeste gevallen niet met andere promoties. Is er bijvoorbeeld de promotie: ‘speel €10 en krijg een €5 Gratis Weddenschap’ dan tellen Gratis Weddenschappen die je inzet niet mee bij het bereiken van de €10.