KSA Logo
15:53
Draw no bet wedden

Bij TOTO heb je de keuze uit veel verschillende wedopties. Eén daarvan is Draw no bet. We leggen uit wat dit precies is.

Wat is draw no bet?

Bij ‘Draw no bet’ zet je in op winst van een team en krijg je bij een gelijkspel je inleg terug. Bij een gelijkspel is er dus geen resultaat; je wint niets, maar verliest ook niets. No bet. Verliest het team waarop je hebt ingezet? Dan ben je jouw inleg kwijt.

Waarom draw no bet spelen?

Met ‘Draw no bet’ bouw je wat extra zekerheid in wanneer je niet helemaal overtuigd bent dat een team gaat winnen. Je neemt dan wel genoegen met een lagere quotering wanneer het team wint.

Hoe speel je draw no bet?
  1. Ga naar de extra spelopties
  2. Klik op de ‘+’ button naast de wedstrijd
  3. Onder ‘win weddenschap’ vind je vervolgens 'Draw no bet'

Voorbeeld van draw no bet

Zonder de optie ‘Draw no bet’ is de quotering voor winst Feyenoord 2,01 en voor winst AZ 3,10. Zet je in op winst Feyenoord? Dan ben je bij een gelijkspel je inleg kwijt. Met de optie ‘Draw no bet’ zijn de quoteringen lager, zoals in het voorbeeld hiernaast. Bij een gelijkspel krijg je je inleg terug.

Voorbeeld draw no bet wedden
Home no bet & Away no bet

Bij Draw no bet is er geen mogelijkheid om een gelijkspel te voorspellen. Bij 'Home no bet' en 'Away no bet' werkt dit net iets anders. Hierbij zijn er geen mogelijkheden om thuiswinst of uitwinst te voorspellen. Ook met deze twee opties verhoog je jouw winkans!