Een bet plaatsen bij TOTO

Een bet plaatsen bij TOTO

Bij TOTO hebben we het regelmatig over een bet. Denk aan een bet slip of voetbal bet. TOTO is een betting website met betting games. Bet is het Engelse woord voor weddenschap.

Wat is een bet?

Wat is een bet?

Een bet is een voorspelling op (een onderdeel van) een sportwedstrijd. TOTO geeft een quotering af waartegen spelers uitbetaald worden als de voorspelling juist is.

Hoe werkt een bet?

Hoe werkt een bet?

Je kiest zelf de wedstrijden van je weddenschap uit. Dit kan één wedstrijd zijn, maar ook negen. Je kan ook zelf kiezen of je winst, verlies of gelijkspel voorspelt of dat je het aantal doelpunten voorspelt. Je kan zelfs bij de ene wedstrijd voorspellen dat een team wint en bij de andere wedstrijd hoeveel doelpunten er in de eerste helft worden gescoord. Het is niet mogelijk om meerdere wedopties van dezelfde wedstrijd in een weddenschap te combineren.

Hoe plaats ik een online bet?

Hoe plaats ik een online bet?

Je maakt een account aan, je selecteert je weddenschap, je bepaalt je inleg en je kiest voor ‘Plaats weddenschap’. Je kan nu je inleg via iDeal betalen. Het is ook mogelijk om vooraf een bedrag in je account te storten en daarmee te spelen. Bij elke weddenschap boekt het systeem de door jou gekozen inleg van je saldo af.

Wat is een sure bet?

Wat is een sure bet?

Een sure bet is het inzetten op alle mogelijke uitkomsten van een weddenschap, waardoor je altijd een of meerdere weddenschappen wint. Een bookmaker zal zijn quoteringen zodanig aanbieden dat je niet een sure bet kan plaatsen. Dit kan soms wel door je weddenschappen te verdelen over meerdere bookmakers en/of als er een promotie in het spel is.

Wat is een value bet?

Wat is een value bet?

Sommige spelers plaatsen de weddenschap niet op basis van wie zij denken dat er wint of verliest, maar zij maken een inschatting van de quoteringen voordat ze de quoteringen hebben gezien of door de bookmaker zijn vrijgegeven. Als de quoteringen hoger uitvallen dan de inschatting zijn zij waarde/value in de weddenschap. Op deze manier bepalen zij op welke wedstrijd zij een weddenschap afsluiten.

Wat is een systeem weddenschap?

Wat is een systeem weddenschap?

Als je meerdere wedstrijden kiest om een weddenschap te spelen, dan is het gebruikelijk om één weddenschap te voorspellen. Bij een systeem weddenschap maak je een combinatie van voorspellingen met de door jou gekozen wedstrijden. Bijvoorbeeld:

Je kiest vier wedstrijden. In je speelformulier zie je dan boven de inleg ‘singles, doubles, triples en fourfold.’ Je kan er voor kiezen op elke wedstrijd los van elkaar te voorspellen. Dit zijn vier weddenschappen. Je kan er voor kiezen alle mogelijke combinaties van twee te voorspellen. Dit zijn zes weddenschappen. Er zijn vier combinaties van drie mogelijk en één combinatie van vier.

Je kan per combinatie van 1, 2, 3 of 4 ook de inzet bepalen. Let op: systeem weddenschappen kunnen je winkansen spreiden, maar vragen ook meer inleg.