Free Bet

Free Bet

Bij TOTO zijn regelmatig Free Bets te verdienen. Maar hoe zit dat nou precies? Wat zijn Free Bets, waar vind je ze terug en hoe kun je ze verzilveren? Lees hier de uitleg over hoe jij jouw TOTO Free Bet kan inzetten!

Wat is een Free Bet en hoe werkt dit?

Wat is een Free Bet en hoe werkt dit?

Een Free Bet is cadeau van TOTO. Het is feitelijk een gratis weddenschap. Je speelt dus mee zonder te betalen. Wat je wint, minus de waarde van de Free Bet, is voor jou.

Voorbeeld: je zet een Free Bet van €5 in op een weddenschap met quotering 3.00. Als je wint, ontvang je €5*3.00 = €15 min de Free Bet waarde van €5 = €10.

Waar kan ik de Free Bet vinden?

Waar kan ik de Free Bet vinden?

Als er een Free Bet voor jou beschikbaar is, dan kun je die, mits ingelogd, terugvinden in je spelformulier, in de balk direct onder het veld waar je je inleg invult. Als er geen Free Bet beschikbaar is, is hier ook niets over terug te vinden.

Free Bet - TOTO

Hoe kan ik de Free Bet inzetten?

Hoe kan ik de Free Bet inzetten?

Meespelen met een beschikbare Free Bet is heel gemakkelijk:

  • Klap het overzicht met de beschikbare Free Bets in je spelformulier open
  • Kies je Free Bet en plaats je weddenschap. Je hoeft hier geen inleg voor je weddenschap te kiezen. Hij pakt automatisch de waarde van je Free Bet
  • Je weddenschap is nu geplaatst

Let op: de waarde van je Free Bet wordt eerst aan je saldo toegevoegd als ‘TOTO bonus’. Zodra je de weddenschap plaatst, zie je in de ‘plaats weddenschap’ button de waarde van je Free Bet staan. Deze wordt na het plaatsen van je ‘TOTO bonus’ afgehaald. Het lijkt misschien alsof het van je eigen geld af gaat, maar dat is dus niet het geval.

Wat kan ik winnen?

Wat kan ik winnen?

Als je de weddenschap wint, krijg je de vermenigvuldiging van de quotering X de waarde van de Free Bet min de waarde van de Free Bet uitgekeerd op je account. Bij een Free Bet betalen wij dus de inleg en strijk jij de winst op.

Waarom lijkt het alsof een Free Bet van mijn saldo af gaat?

Waarom lijkt het alsof een Free Bet van mijn saldo af gaat?

Een Free Bet is altijd een gratis weddenschap. Het lijkt misschien dat deze van je saldo af gaat, maar dat is niet zo. Hoe het dan wel zo lijkt? De waarde van beschikbare Free Bets wordt als TOTO bonus toegevoegd aan je wallet. Je kunt dit zien als je je wallet openklapt. Je hebt dus tijdelijk meer speelgeld in je wallet. Zodra je de Free Bet inzet, gaat dit weer van je ‘TOTO bonus’ af. Na het inzetten is je totale walletsaldo (hetgeen je bovenin je scherm ziet) dus lager geworden. Maar dit komt dus niet doordat je eigen geld is ingezet.

TOTO Bonus

Free Bet & geannuleerde weddenschap

Free Bet & geannuleerde weddenschap

Als je Free Bet weddenschap op de eenn of andere manier wordt geannuleerd, bijvoorbeeld door een opgave bij tennis, dan wordt de quotering op 1 gezet. Bij een Free Bet weddenschap betekent dit dat de uitkering €0 is. Je ontvangt in dit geval geen nieuwe Free Bet.

Combinatie met andere promoties

Combinatie met andere promoties

Free Bets werken in de meeste gevallen niet met andere promoties. Is er bijvoorbeeld de promotie: ‘speel €10 en krijg een €5 Free Bet’ dan tellen Free Bets die je inzet niet mee bij het bereiken van de €10.