Op het matje bij Nathan - TOTO

OP HET MATJE BIJ NATHAN


Bewaar je rust, speel bewust

Alleen zeggen dat je verantwoord moet spelen is niet genoeg. We geven jou concrete tips om meespelen met TOTO leuk te houden. En wie kan dat beter dan onze mental coach Nathan Rutjes! Onderstaande 5 lessen helpen jou om veilig én op een verantwoorde manier TOTO te spelen.

Les 1: BEPAAL JE SPEELLIMIET

Les 1: BEPAAL JE SPEELLIMIET

Stel je persoonlijke speellimiet eenvoudig in via je TOTO-account en je komt niet in de verleiding om meer te spelen dan je van plan was. Waar ligt jouw speellimiet?

Stel direct jouw limiet in

Les 2: PROBEER JE VERLIES NIET TERUG TE WINNEN

Les 2: PROBEER JE VERLIES NIET TERUG TE WINNEN

Verliezen vindt niemand leuk, maar hoort wel bij het spel. Accepteer je verlies en ga niet opnieuw spelen met als doel om je verloren geld terug te winnen.

Les 3: Speel met kleine bedragen

Les 3: Speel met kleine bedragen

Met TOTO wordt sport volgen nog leuker en spannender, omdat je weet dat er iets voor je op het spel staat. Ook als je met kleine bedragen speelt. Hetzelfde spelplezier, maar dan met minder risico. Wist je al dat je TOTO kunt spelen vanaf €0,10?

Les 4: Speel alleen met geld dat je kunt missen

Les 4: Speel alleen met geld dat je kunt missen

Winst en verlies, het hoort allebei bij TOTO. Ook al denk je nog zo zeker te zijn van je voorspelling, houd er rekening mee dat je je inzet kunt kwijtraken. Dus speel alleen met geld dat je ook daadwerkelijk kunt missen.

Les 5: Betaal regelmatig je saldo uit

Les 5: Betaal regelmatig je saldo uit

Doe jezelf een plezier en betaal je saldo uit naar je bankrekening. Dan kun je er wat anders leuks van doen en kom je niet in verleiding om je hele winst weer in te zetten.

Meer over uitbetalen

Zelftest en verdere hulp

Zelftest en verdere hulp

Bewaar je rust speel bewust - TOTO

Zelftest

Heb jij wel eens het idee dat je de controle aan het verliezen bent over je speelgedrag? Beantwoord 9 vragen en kom erachter of je zorgen terecht zijn. De test is anoniem en kun je zo vaak invullen als je wilt.

Doe de zelftest
Logo Hervitas - TOTO

Hervitas

Wil je hulp, maar durf je er niet over te praten met bekenden? Denk je dat alle problemen verdwijnen zodra de ‘grote klapper’ komt? Neem dan contact op met Hervitas, specialisten in game- en gokverslaving, iedere werkdag tot 22:00 uur: 06 - 53 18 29 65, of via info@hervitas.nl.

Q & A 'Op het matje bij Nathan'