Prijs gewonnen met TOTO?

Gefeliciteerd! Lees hier hoe en wanneer je jouw prijs ontvangt.

Heb je online meegespeeld?

Heb je online meegespeeld?

Tot €5.000 gewonnen?
Afhankelijk van jouw instellingen wordt de prijs in je wallet van je TOTO-account gestort of op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen.

Goed om te weten:

  • Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je wallet of op je bankrekening. Op de wallet pagina in je TOTO-account vind je welke instelling je nu hebt. Heb je je instelling op bankrekening staan? Dan kun je dit eenvoudig zelf omzetten naar je wallet. Ontvang je prijzen in je wallet en wil je je prijzen liever op je bankrekening ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Heb je de instelling om je gewonnen prijzen in je wallet te ontvangen, maar heeft deze niet voldoende plek voor jouw prijs? (er kan maximaal €5.000 in je wallet staan) Dan ontvang je je prijs binnen vijf werkdagen op het bij ons bekende rekeningnummer.

Tussen €5.000 en €10.000 gewonnen?
Prijzen worden automatisch op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen.

Tussen €10.000 en €200.000 gewonnen?
We nemen telefonisch contact met je op om je leeftijd en bankrekeningnummer te verifiëren. Als alles klopt maken we het geld binnen vijf werkdagen naar je over.

Meer dan €200.000 gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

In de winkel meegespeeld?

In de winkel meegespeeld?

Tot €449 gewonnen?
Alle winkels betalen tot €50 uit, maar de meeste zelfs tot €449. Neem je deelnamebewijs mee naar de winkel en je krijgt je prijs cash uitbetaald.

Tussen €449 en €5.000 gewonnen?
Heb je een lot met oud lotpapier? Vul het deelnamebewijs (je lot) volledig in en stuur dit aangetekend als pakket via PostNL met verzekeringsservice tot €5.000 naar ons op. Vergeet niet een kopie van je legitimatiebewijs mee te sturen en een kopie van je deelnamebewijs zelf te houden.

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Kosten voor aangetekende verzending krijg je vergoed.

Heb je een lot met nieuw lotpapier? Dan geldt ook bovenstaande uitleg, maar je kunt je gegevens niet invullen op het lot. Voeg een los briefje bij met daarop:
-Naam
-Adres
-Postcode en woonplaats
-Geboortedatum
-IBAN nummer
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Nummer legitimatiebewijs
-Handtekening voor uitbetaling

Meer dan €5.000 gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. Bel 070-550 08 05 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken. Na je bezoek wordt de prijs binnen vijf werkdagen naar je overgemaakt.