Uitbetaling

Uitbetaling

Hier vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot uitbetaling.

  • Je ontvangt het bedrag uiterlijk binnen vijf werkdagen op het rekeningnummer die je bij de registratie hebt ingevuld (controleer dit rekeningnummer altijd voordat je een bedrag uitbetaald). Wij streven er altijd naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

  • Heb je in de winkel gespeeld en jouw prijs is lager dan €449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit. Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of jouw prijs is hoger dan €449 dan ontvang je jouw prijs binnen 31 dagen, nadat wij het deelnamebewijs aangetekend van je hebben ontvangen samen met een kopie van je legitimatiebewijs, op jouw bankrekening. De kosten van verzending worden uiteraard teruggestort op jouw betaalrekening.

  • Wanneer je inlogt op desktop website klik je bovenaan in je account op je saldo. Hier zie je naast 'opwaarderen' ook 'uitbetalen' staan. Kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen naar je bankrekening. Uitbetalen kan vanaf €5 In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Mijn account’. Ook hier zie je ‘storten’ en ‘uitbetalen’. Online wordt jouw prijs zo’n 10 minuten nadat de uitslag bekend is in je wallet gestort.