KSA Logo
10:40
Plaats je eerste weddenschap van min. €10 bij TOTO Sport en krijg €50 aan Free Bets! Maak een account aan!

Vul je persoonlijke gegevens in & je hebt je account zo aangemaakt! Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je saldo opwaarderen. Dit kan simpel via iDEAL. Daarna ben je ready to go!

Activeer je bonus voordat je minimaal €10 stort!

Op onze homepage zie je de belangrijkste en bijna te beginnen wedstrijden. Per duel staat aangegeven welke resultaten je kunt voorspellen. Heb je een interessante wedoptie gevonden? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €10 tegen een quotering van 1,50.

Zowel Cashout als de wedoptie draw no bet (indien de uitslag een gelijkspel is) tellen niet mee.

Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je van ons €50 aan Free Bets! Het zijn er vijf met een waarde van €10 per stuk. Deze Gratis Weddenschappen staan daarna direct klaar in je spelformulier en is zeven dagen geldig.

Je kunt alleen aan deze actie deelnemen als je 24 jaar of ouder bent. Bekijk alle andere actievoorwaarden.

Maak een account aan!

Volg de bovenstaande stappen om je aan te melden bij TOTO en die €50 aan Free Bets zijn voor jou!

Meer speluitleg

Wil je meer weten over ons spelaanbod, wedopties of quoteringen? Wij helpen je een handje op weg met onze uitbereide speluitleg.

Wat is een Free Bet?

Een Free Bet is simpel gezegd een Gratis Weddenschap. Een Free Bet is een cadeau van TOTO. Je speelt dus mee zonder te betalen. Wat je wint, min de waarde van de Free Bet, is voor jou.

Bij TOTO is regelmatig een Free Bet te verdienen. Op onze Free Bet (Gratis Weddenschap) pagina leggen we alles uit over de Free Bet bij TOTO.

Let op: je kunt alleen van een Free Bet gebruik maken als je 24 jaar of ouder bent.

Hulp nodig?

TOTO biedt voorbeschouwingen, voorspellingen en statistieken aan die kunnen jou wellicht helpen bij het plaatsen van een sportweddenschap. Bekijk ze op TOTO Extra!