De lessen van Nathan

De lessen van Nathan

Les 1: BEPAAL JE SPEELLIMIET

Les 1: BEPAAL JE SPEELLIMIET

Stel je persoonlijke speellimiet eenvoudig in via je TOTO-account en je komt niet in de verleiding om meer te spelen dan je van plan was. Waar ligt jouw speellimiet?

De andere lessen

De andere lessen

Er zijn nog vele andere manieren om bewuster TOTO te spelen. Bekijk hieronder alle lessen van Nathan.

Les 2: PROBEER JE VERLIES NIET TERUG TE WINNEN

Verliezen vindt niemand leuk, maar hoort wel bij het spel. Accepteer je verlies en ga niet opnieuw spelen met als doel om je verloren geld terug te winnen.

Les 3: SPEEL MET KLEINE BEDRAGEN

Met TOTO wordt sport volgen nog leuker en spannender, omdat je weet dat er iets voor je op het spel staat. Ook als je met kleine bedragen speelt. Hetzelfde spelplezier, maar dan met minder risico. Wist je al dat je TOTO kunt spelen vanaf €0,10?

Les 4: Speel alleen met geld dat je kunt missen

Winst en verlies, het hoort allebei bij TOTO. Ook al denk je nog zo zeker te zijn van je voorspelling, houd er rekening mee dat je je inzet kunt kwijtraken. Dus speel alleen met geld dat je ook daadwerkelijk kunt missen.

Les 5: Betaal regelmatig je saldo uit

Doe jezelf een plezier en betaal je saldo uit naar je bankrekening. Dan kun je er wat anders leuks van doen en kom je niet in verleiding om je hele winst weer in te zetten.

Meer over uitbetalen

Q & A 'Op het matje bij Nathan'

  • Meedoen met TOTO is leuk, zolang het een spelletje blijft. 'Op het matje bij Nathan' heeft als doel bewustzijn te creëren over het feit dat er ook risico’s kunnen kleven aan sportweddenschappen.

  • Met deze campagne willen we spelers aanmoedigen om bij zichzelf na te gaan of hun speelgedrag nog past bij hun wensen. Tegelijk geven we bruikbare tips om je speelgedrag aan te passen.

  • De campagne draait om 'mental coach' Nathan Rutjes, die TOTO-spelers 'op het matje' roept om praktische lessen te geven over verantwoord speelgedrag. Elke les gaat in op iets wat je concreet kunt doen om risicovol gedrag te voorkomen.

  • We zochten naar een geloofwaardige, vriendelijke leraar die tegelijk een maatschappelijk betrokken sportliefhebber is. En naar iemand die veel rust uitstraalt: “Bewaar je rust, speel bewust!” Zo kwamen we uit bij Nathan, die de boodschap van deze campagne uiteraard volledig omarmt.

  • Meespelen met TOTO is leuk, maar doe dat wel verantwoord. Speel daarom alleen met geld dat je écht kunt missen.

    Bekijk HIER de speellimieten van TOTO.