TOTO KNVB Beker

TOTO KNVB Beker

Sinds 2009 is sponsort TOTO de KNVB Beker. In 2018 zijn we ook nog eens trotste naamsponsor geworden van de TOTO KNVB Beker. Wist je dat dit toernooi al sinds 1898 (!) bestaat? Als je het ons vraagt de mooiste en meest spannende strijd tussen amateur- en profclubs. Maar wat is de TOTO KNVB Beker, en hoe is deze ontstaan?

Hoe werkt de TOTO KNVB Beker?

Hoe werkt de TOTO KNVB Beker?

De TOTO KNVB Beker is een nationaal beker toernooi voor amateur- en betaald voetbalclubs. In totaal spelen 90 (!) clubs mee met de beker. De winst? De befaamde dennenappel.

Het begint allemaal met de eerste en tweede kwalificatieronde. In deze rondes komen de amateurclubs in actie. En vanaf dat moment wordt het nog spannender: de winnende amateurclubs meten zich met 34 betaald voetbalclubs (uitgezonderd beloftenteams) in ronde één. Clubs die Europees in actie komen, stromen pas in de tweede ronde in.

Loot een amateurclub een betaald voetbalclub? Dan spelen ze de eerste ronde thuis! Hoe geweldig is dat?

TOTO KNVB Beker

Wat krijgt de winnaar van de TOTO KNVB Beker?

Wat krijgt de winnaar van de TOTO KNVB Beker?

Het team dat de TOTO KNVB Beker weet te winnen, is de trotse winnaar van de befaamde dennenappel. Ook de bekende badjas is inmiddels een begrip. Alsof dat nog niet genoeg is, mag de bekerwinnaar het opnemen tegen de landskampioen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal én plaatst het zich voor de play-off ronde van de UEFA Europa League.

Wanneer kan ik op de TOTO KNVB Bekerwedstrijden wedden?

Wanneer kan ik op de TOTO KNVB Bekerwedstrijden wedden?

Het TOTO KNVB Bekertoernooi kent twee kwalificatiefases gevolgd door het hoofdtoernooi. De speeldata van het hoofdtoernooi zijn verspreid over het seizoen in oktober, december, januari, februari, maart en april. Het goede nieuws is dat je op zo goed als alle wedstrijden in kunt zetten. Zodra een speelronde voorbij is, komen de quoteringen voor de volgende wedstrijden met de snelheid van het licht online- en kun jij meteen weer eentjes en tweetjes zetten.

Hoe kan ik op de TOTO KNVB Bekerwedstrijden wedden?

Hoe kan ik op de TOTO KNVB Bekerwedstrijden wedden?

Alle spelers zijn ooit hetzelfde begonnen: met het aanmaken van een account. Zodra je account geverifieerd en bevestigd is, kun je van start! Je kunt al vanaf €0,10 meespelen. Combineer je meerdere weddenschappen op één spelformulier? Dan kun je met een lage inzet al een leuke winst maken! Tip: Houd de voorbeschouwingen op TOTO Extra goed in de gaten om de beste wedstrijden te vinden om op in te zetten en de winst zo in je broekzak te steken!

Zet in en win!

Nog meer feitjes

Nog meer feitjes

  • De finale van de TOTO KNVB Beker vindt altijd plaats in Stadion Feijenoord, in de volksmond ook wel De Kuip.
  • De winnaar van de TOTO KNVB Beker plaatst zich voor de play-offs ronde van de Europa League.
  • Het TOTO KNVB Bekertoernooi is onvoorspelbaar, en een unieke kans voor amateurclubs om zich te bewijzen tegenover de grote jongens.
  • Sterker nog: het is de snelste weg naar Europees voetbal!