QR-codes bij TOTO in de winkel

QR-codes bij TOTO in de winkel

Als je TOTO in de winkel wil spelen, ga je gebruik maken van QR-codes. Met deze codes kun je uiteindelijk jouw bets plaatsen bij de winkelier.

Wat is een QR-code?

Wat is een QR-code?

Een QR-code (Quick Response, oftewel snelle reactie) is ontwikkeld om snel en eenvoudig informatie over te brengen. Dit gebeurt door met je smartphone deze code te scannen, op dezelfde manier als in winkels streepjescodes worden gescand. De informatie die je te zien krijgt na het scannen, is vaak een specifieke website.

QR-code bij TOTO

QR-code bij TOTO

Speel je TOTO in de winkel, dan gebruik je een QR-code om jouw bet in te zetten bij de winkelier. Dit werkt als volgt; via totowinkel.nl of in de TOTO Winkel-app kies je jouw bets. Vervolgens ga je naar het spelformulier in het midden onderaan het scherm. Je zet je geld in en kiest 'speel in winkel'. De QR-code verschijnt op je scherm die je bij de winkelier kunt laten scannen om jouw bet definitief te maken.

Waar vind ik mijn opgeslagen QR-codes?

Waar vind ik mijn opgeslagen QR-codes?

Wanneer je de QR code van het spelformulier gemaakt hebt, kun je deze later bij de winkelier heel eenvoudig terugvinden.

Als je de Android-app gebruikt, klik onderaan in het menu op het 'klok'-icoontje. Daar zie je al jouw opgeslagen weddenschappen. Klik daarna op een weddenschap om de QR-code weer te genereren.

Gebruik je de iOS-app? Ook dan klik je onderaan in het menu op het 'klok'-icoontje, waarna je al jouw opgeslagen weddenschappen ziet. Om de QR-code van jouw gewenste weddenschap te genereren, klik je rechts onderaan eerst op 'selecteren'. Kies vervolgens de weddenschap waarvan je de QR-code wilt zien.

TOTO Winkel-app downloaden

TOTO Winkel-app downloaden

Heb jij de TOTO Winkel-app nog niet gedownload? Klik dan op een van onderstaande links en speel direct mee!