Draw no bet wedden

Draw no bet wedden

De meest gespeelde speloptie is ‘1X2’ (winst team A, gelijkspel of winst team B). Maar er zijn nog vele andere wedopties die ook interessant zijn. Eén daarvan is ‘Draw no bet’. Maar wat is dat nu precies?

Wat is draw no bet?

Wat is draw no bet?

Bij ‘Draw no bet’ zet je in op winst van een team en krijg je bij een gelijkspel je inleg terug. Bij een gelijkspel is er dus geen resultaat; je wint niets, maar verliest ook niets. No bet. Verliest het team waarop je hebt ingezet, ben je jouw inleg kwijt.

Waarom draw no bet spelen?

Waarom draw no bet spelen?

Met ‘Draw no bet’ bouw je wat extra zekerheid in wanneer je niet helemaal overtuigd bent dat een team gaat winnen. Je neemt dan wel genoegen met een lagere quotering wanneer het team wint.

Hoe speel je draw no bet?

Hoe speel je draw no bet?

Je vindt ‘Draw no bet’ bij de extra spelopties. Klik hiervoor op de ‘+’ button naast de wedstrijd. Onder ‘win weddenschap’ vind je ‘Draw no bet’.

Voorbeeld draw no bet wedden

Voorbeeld van draw no bet

Voorbeeld van draw no bet

Zonder de optie ‘Draw no bet’ is de quotering voor winst Feyenoord 2,01 en voor winst AZ 3,10. Zet je in op winst Feyenoord ben je bij een gelijkspel je inleg kwijt. Met de optie ‘Draw no bet’ zijn de quoteringen lager, zoals in het voorbeeld hiernaast. Bij een gelijkspel krijg je je inleg terug.

Home no bet & Away no bet

Home no bet & Away no bet

Net als dat er bij ‘Draw no bet’ geen mogelijkheid is om een gelijkspel te voorspellen, is er bij ‘Home no bet’ en ‘Away no bet’ geen mogelijkheid om thuiswinst respectievelijk uitwinst te voorspellen. Ook hier verhoog je je winkans!