Over Winn-itt

Over Winn-itt

Bij Winn-itt draait het om plezier en een leuke tijd. Daarom hebben wij de beste en meest vermakelijke spelen verzameld, zodat je ze gemakkelijk en snel kunt spelen. Wij hebben alles wat je nodig hebt en we wensen je veel spelplezier toe!

Bij ons kun je genieten van veel online spellen. We willen jou een zo leuk mogelijke ervaring bieden, waar je het altijd naar je zin hebt. Winn-itt zorgt voor een veilige, betrouwbare en gezellige plek om jouw favoriete spellen te spelen. Een plek om speciale en unieke spellen te spelen. Want we zijn uniek door ons spelaanbod. Wat dacht je van het gezellige Bingo? Daarnaast hebben we ook veel Click & Reveal Games, Crash Games en vrolijke fruitspellen. Genoeg te genieten dus.

Betrouwbaar spelen bij Winn-itt

Betrouwbaar spelen bij Winn-itt

TOTO heeft er sinds kort een nieuw zusje bij: Winn-itt. Hiermee zijn we onderdeel van Nederlandse Loterij. Bij Winn-itt ben je dus én verzekerd van spelplezier én weet je dat het op een betrouwbare manier aangeboden wordt.

Ondanks dat we samen één grote en gezellige familie zijn, doen wij wel dingen op onze eigen manier. Zo hebben wij bijvoorbeeld andere spellen en een andere look dan TOTO. Omdat we wel onderdeel zijn van TOTO, zul je ook regelmatig e-mails vanuit TOTO ontvangen, denk bijvoorbeeld aan de verificatiemails en registratiemails. Je hoeft dus niet te schrikken als je ineens iets van TOTO in je mailbox vindt.

Afdracht aan maatschappij, sport en goede doelen

Afdracht aan maatschappij, sport en goede doelen

Als onderdeel van Nederlandse Loterij dragen we jaarlijks miljoenen euro’s af aan Nederland. Doordat jij meespeelt, ontvangen 18 goede doelen, de Nederlandse sport en de Nederlandse samenleving tientallen miljoenen euro’s per jaar. In 2022 was dit bedrag maar liefst 195 miljoen euro. Zo dragen we samen bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland.

Hoe kun je bij ons spelen?

Hoe kun je bij ons spelen?

Als je voor het eerst bij ons wilt spelen, moet je je uiteraard eerst registreren. Vul je gegevens in en verifieer deze via ons registratieformulier. Hierbij maak je gebruik van de veilige en vertrouwde inlogmethode van jouw bank. Na je registratie kun je een storting doen. Geld storten doe je snel en veilig met iDEAL. Zodra je geld op je account staat, kun je beginnen met het spelen van onze online spellen. Makkelijk toch?!

Wat is de minimale inzet en hoe werken de spellen?

Wat is de minimale inzet en hoe werken de spellen?

Bij Winn-itt kun je al vanaf €0,02 spelen met onze spellen. Daarnaast hebben we natuurlijk een onwijs tof online spelaanbod met veel verschillende spelvarianten. Elk spel heeft zijn eigen unieke spelregels en speelwijze. Hiervoor hebben wij een speciale ‘Speluitlegpagina’ gemaakt waar je over alle ins en outs van ieder speltype kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spelregels en handige termen. Vergeet niet om deze pagina goed in de gaten te houden, want we breiden ons aanbod regelmatig uit.

Vakantiepret Winn-itt

Welke spellen kun je spelen?

Welke spellen kun je spelen?

We hebben ons uiterste best gedaan om de leukste spellen voor jou te verzamelen. Daardoor hebben we een leuk en uitgebreid spelaanbod. Hou onze site goed in de gaten, want we hebben regelmatig nieuwe leuke spellen voor je.

Deze spellen zijn nu bij ons te spelen:

  • Games: Fruit Punch Up, Starsign Cluster, 7Up, Cash Expander, Magic Mix-Up, Lucky Riches, Gem Stacks
  • Crash Games: Epic Gems, Diamond Deal
  • Click & Reveal: 7 - 11- 21, Super Mega Multiplier, Go For Gold, Big Diamond, Diamond Digger
  • Bespoke Games: Vakantie Pret, Oer-Hollands
  • Bingo: Bingo 90

Hoelang duurt het uitbetalen?

Hoelang duurt het uitbetalen?

Je kunt het uitbetalen van het geld op je account hier simpel regelen. Je ontvangt het bedrag in de meeste gevallen dan binnen een uur op jouw rekeningnummer. Hoe fijn is dat?!

Hoe kun je geld storten?

Hoe kun je geld storten?

Onze betaalmethode is iDEAL. Zodra je het geld stort staat het binnen enkele seconden op je account. Een overzicht van al jouw betalingen vind je in je account onder ‘Transacties’.

Bonussen en acties

Bonussen en acties

Bij Winn-itt hebben we vaak speciaal voor jou leuke winacties en specials. Neem hier een kijkje voor de laatste acties en promoties. Zoek op de pagina naar het logo van Winn-itt en check welke leuke actie we voor jou hebben!

Klantenservice

Klantenservice

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog wat vragen? Geen enkel probleem. Onze klantenservice is namelijk 24/7 beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken per telefoon, live chat of e-mail. Onze medewerkers zijn altijd blij je te kunnen helpen met al jouw vragen.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen

Verantwoord meespelen vinden wij heel belangrijk. Concrete tips voor verantwoord spelen, uitleg over alle tools die je als speler hebt om je speelgedrag te managen, maar ook informatie over professionele hulp als het spelen een probleem is geworden vind je hier.